Dedikerede til vin

Hos os får du råd og vejledning om vinen, der passer til netop den rigtige lejlighed.
Når du skal have gæster, hjælper vores vinhandler med at finde vinen der passer til den ret du serverer eller når gaven til receptionen gerne må være speciel og skille sig ud, så hjælper vi med den helt rigtige sammensætning.

Hos os kan du finde vine i den helt klassiske stil, fra nogle af verdens smukkeste vinområder.
Bourgogne kan du finde i alle niveauer, fra i nærheden af 30 forskellige producenter. Italien er landet vi elsker at rejse i og herfra kan du finde vine der bringer minder hjem fra Toscana, Piemonte og andre gode områder. På den amerikanske vestkyst fremstilles nogle af de mest interessante vine og du kan finde alt fra god Pinot Noir til intense Zinfandel-vine.

Du vil opleve at de fleste af vores vine kommer fra producenter som har stor fokus på bæredygtighed i alt fra vinmarken og frem til dig. Vindruer der er dyrket uden sprøjtning med kemikalier og vingårde hvor personale behandles ordentlig. Fair vin med et bæredygtigt smil.

Op til weekenden vil der være mulighed for at smage på et godt glas vin, samt få en god snak omkring vin med vinhandler Flemming Brodthagen.

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Vinfirmaet Otto Suenson
Ringstedgade 2
4000 Roskilde
81776029
www.suenson.dk

 

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…