En del af fællesskabet:

Kære medlem – vi er glade for at du er medlem – dit medlemskab gør en forskel, og er med til at udvikle og styrke Roskilde som Handelsby!

Herunder kan du se hvordan du kan få mest muligt ud af dit medlemskab, og lade dit medlemskab være med til at styrke din forretning.

Ikke medlem? Bliv en del af Roskilde Handel og vær med til at udvikle og støtte din bymidte.  HUSK vi har en 3 måneders gratis introperiode!

Alt det følger med et medlemskab:

Gavekort:
Som medlem af Roskilde Handel kan du indløse det populære gavekort til medlemmerne af Roskilde Handel. Det er en god mulighed for at  for at vise din butik frem for nye, potentielle kunder. 

Læs mere om gavekortet her.

Mere ud af de sociale medier:
Som medlem af Roskilde Handel, har du mulighed for at få delt nogle af dine opslag på Roskilde Handels Facebook og Instagram side, og nå ud til mange flere.  Tag @roskildehandel på dit opslag – så deler vi det.

Det er ikke alle opslag vi når at dele – men vi prøver at nå alle dem vi kan 🙂

Typer af opslag vi deler: Stemning, nyheder, events, dagligdagen i butikken, ledige jobs  o.lign. spørg os hvis du er i tvivl 🙂

Vi deler ikke:  tilbud, prisopslag, opslag af privat/personlig karakter

Info- inspirations- og netværksmøder KUN for medlemmer

Mindst en gang hvert kvartal afholder vi vores hyggelige møder kun for medlemmer. Her kan temaet være en kommende begivenhed, event eller udfordring vi står overfor hvor vi har tid til at få alle jeres input, idéer og vi kan spare, hjælpe og inspirere hinanden.

Ledige jobs

Har du et ledigt job i butikken, kan du synliggøre det på Roskilde Handels hjemmeside og på vores sociale medier.  Skriv da straks til info@roskildehandel.dk

Lokalt engagement:
Når du er medlem af Roskilde Handel er du en del af et fællesskab der arbejder for at skabe de bedste vilkår for at drive butik og virksomhed i Roskilde. Som medlem er du også med til at sikre at vi bliver ved med at have et alsidigt og sundt handelsliv – og sikre at Roskilde bliver ved med at være et godt sted at være.

Dine idéer:

Vi vil altid gerne høre dine tanker og ideer – og få inspiration og viden fra dig til hvordan vi sammen kan gøre både Roskilde Handel, butikkerne og medlemskabet bedre!

HØR MERE om at blive medlem info@roskildehandel.dk

Månedens butik i Roskilde

Kontingent

Gruppe 1:
Detailvirksomhed eller bank på hovedstrøget
med et salgsareal over 400 kvadratmeter.
1750,00 pr. md.

Gruppe 2:
Detailvirksomhed eller bank på hovedstrøget
med et salgsareal mellem 100-399 kvadratmeter
833,00 pr. md.

Gruppe 3:
Detailvirksomhed eller bank på hovedstrøget
med et salgsareal under 100 kvadratmeter samt
detailvirksomhed eller bank udenfor hovedstrøget
eller øvrig virksomhed.
375,00 pr. md.

HUSK vi har en 3 måneders gratis introperiode!

Roskilde Handels fokusområder:

Gode rammevilkår til handlen

Som forening deltager vi på vegne af medlemmerne blandt andet i det politiske liv, for at skabe de bedst mulige vilkår for at drive handel i Roskilde.

Aktiviteter & events

Vi laver vedkommende og attraktive aktiviteter i byen. Aktiviteter der skaber relationer, sammenhold og kundetrafik i bymidten.

Markedsføring og synlighed

Roskilde Handel markedsfører og synliggør butikker og bymidte i de lokale aviser, på de sociale medier og lignende relevante steder.

Bliv medlem

Send en mail til info@roskildehandel.dk hvis du vil meldes ind, og have adgang til alle fordelene.

Mød Roskilde Handels bestyrelse her.

butikker i roskilde<br />
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0