Vinderne af månedens butik

Vinderne af månedens butik i Roskilde

Hver måned så har vi, i samarbejde med Roskilde Avis, en konkurrence kørende på Facebook, hvor i derude skriver en kort anmeldelse i kommentarfeltet om, hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til “Månedens Roskilde butik”.

Når man skriver en kort anmeldelse deltager man samtidig i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Roskilde Handels butikker.

Denne konkurrence er lavet i samarbejde med Roskilde Avis, så hvis du vil vælge næste måneds butik? Så skynd dig ind på deres Facebook side og stem lige nu!

 

Importøren, Algade 9, 4000 Roskilde – Oktober

Vi er nede på jorden og her er meget højt til loftet. Og så elsker vi at synge til og med kunderne –  siger Jørgen Bagge fra Importøren, der har ry for at have alt det du ikke lige kan finde andre steder i byen. I oktober blev Importøren kåret som ‘Månedens butik’ i Roskilde.

Den udvalgte kommentar  og vinder af gavekort på 500 kr. kom fra Ulla Jensen:

“Jeg må helt klart skrive Importøren. Står du og mangler noget, så kan du være sikker på at du kan få det hos Importøren. Af alle butikker, så er denne butik nok den der har flest ting på mindst plads – men det fungerer.

Personalet….åh ja, hyggeligt. Altid en sludder for en sladder, og man føler ingen stress.

En god ‘gammeldags’ butik uden høj musik eller smart indretning. Her er bare venlig og herlig service, styr på tingene….ja, kort sagt en butik vi ikke kan undvære i Roskilde.”, skriver hun.

Læs Roskilde Avis artikel her…

 

Pure Copenhagen, Algade 9, 4000 Roskilde – September

I tager da gas på mig, udbrød Karin Sørensen, som ejer forretningen ‘Pure Copenhagen’ med dametøj i Algade 9, da hun fik nyheden om, at den i september var kåret som ‘Månedens butik’ i Roskilde.

Den udvalgte kommentar  og vinder af gavekort på 500 kr.

Jette Funch Dyhr Andreasen
Helt klart Pure Copenhagen. Her bliver man altid mødt af smil og venlighed og servicen er helt i top. Selv om man kun vil ind og “ose”, så ender man altid med at købe et eller andet stykke tøj. Ejeren selv er supersælger!! Priserne er perfekte. Og de forstår at gøre noget ekstra ud af de dage, hvor der foregår noget i byen. Det kunne mange andre butikker lære noget af. Uden tvivl min ynglings butik❤️

Læs Roskilde Avis artikel her…

 

Ringdal, Algade 6, 4000 Roskilde – August

Jeg får helt røde kinder. Det er alt for meget. Sådan udbrød ejeren Vibeke Ringdal, der har forretningen af samme navn i Algade 6, da repræsentanterne fra Roskilde Handel kom forbi og fortalte, at hun var blevet udpeget som månedens butik i august.

Den udvalgte kommentar  og vinder af gavekort på 500 kr.

Rikke Skjold Larsen
Ringdal! Super dejlig og personlig betjening. Der er altid hjælp at hente hos personalet, hvor man også altid bliver mødt med et smil. Der er plads til alle og noget til enhver smag – selv når man er sent ude og mangler det perfekte outfit, så er Ringdal-personalet klar. Ringdal er ikke “bare” en tøjbutik, den er hjertevarm og personlig – lad den blive mange år endnu 😍🙏

 

Raadhuskælderen, Fondens bro 3, 4000 Roskilde – Juli

Restauratør Jeanette Dalsgard og hendes medarbejdere blev både glade og overraskede, da Roskilde handel og avisen troppede op for at overrække dem prisen med champagne og blomster

Den udvalgte kommentar  og vinder af gavekort på 500 kr.

Anne Marie Wulff Hedenborg
Lige netop i denne måned syntes jeg at det skal være raadhuskælderen, som klart bør vinde for deres altid veltilsmagende mad og spændende retter på menukortet, gode service og sidst men ikke mindst for stadig at “go orange” få tidligere kunder til at tænke hvad har de gjort i år og derfor kommer igen ….. på grund af dette men også maden og service mm.

Læs Roskilde Avis artikel her…

 

Zizzi, Algade 38, 4000 Roskilde – Juni

Roskilde Handel har blandt flere hundrede forslag udpeget forretningen Zizzi, i Algade 38, som månedens butik i Juni. Butikken er valgt på baggrund af en konkurrence, hvor der er fokus på service og særlig oplevelser for kunderne, hvor Roskildes forretninger belønnes hver måned.

Den udvalgte kommentar  og vinder af gavekort på 500 kr.

Anja V Hansen
Jeg vil gerne nominere Zizzi i Algade. De damer giver en service langt ud over det sædvanlige. De er knalddygtige og er ærlige, når det drejer sig om mine spørgsmål ift deres varer, pasform osv. Der hvor de dog, i min optik, vinder størst er i den nærværende relation og humoristiske tone, både over for hinanden og for os kunder.

Læs Roskilde Avis artikel her…

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort - til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker - køb dit gavekort her...