Modtager Roskilde Handel gavekort Modtager gavekort-ikon

Tøjeksperten Roskilde

Din forhandler af herretøj!

Som Danmarks største herretøjskæde har Tøjeksperten altid et moderne og tidssvarende udvalg af tøj til mænd. Du finder masser af de største danske mærker som for eksempel Lindbergh og Bison
Her er også mange internationale brands, og du får nogle af de bedste priser.

Ud over det store udvalg, er Tøjekspertens personale veluddannede i deres felt, og derfor er kundeservice i højsædet. Her kan du få hjælp til alt inden for herretøj, uanset om du er i tvivl om størrelsen, mangler inspiration til garderoben eller skal have jakkesættet til rens.

Du får også masser af fordele, når du handler i Tøjeksperten. Her er altid 365 dages returret, og du kan bytte i alle Tøjekspertens butikker. Melder du dig ind i kundeklubben, optjener du bonus på hvert eneste køb.

Tøjeksperten Roskilde er medlem af Roskilde Handel – en sammenslutning af virksomheder i Roskilde og omegn, der i fællesskab støtter op om handel og erhverv i Roskilde-området.

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Tøjeksperten Roskilde
Algade 16
4000 Roskilde
72349070
www.toejeksperten.dk

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…