Smukke sommerblomster i Roskilde

Det vil summe af sommer i Roskilde!

– sommerudsmykning i Roskildes gader!

Sommeren kan synes langt væk – men hold ud – det bliver sommer!

De sidste to år har Skomagergade nydt godt af blomsterne og sammen med over 200 gule cykler i Algade var de med til at skabe den perfekte cykel- og sommer stemning i 2022.

Og nu vi gør klar til igen i sommeren 2024 at udsmykke byen med smukke sommerblomster – så kig op, de hænger der lige over hovedet på dig.

Fra midten af maj og frem til og med august kan du næsten fornemme duften af sommer i Skomagergade når Roskilde Handel påbegynder ophængning af flotte blomsterkugler i gågaden.

Vi forsøger at skabe en særlig sommerstemning – der varer ved et par måneder. Hele Skomagergade bliver pyntet med flotte blomsterkugler i smukke farver der vil hænge i de samme wirere, der i julen også pyntes af byens julebelysning.

Udsmykningen er blevet til med støtte fra Roskilde Kommunes Erhvervsudvalg.

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten

gavekort roskilde handel

Gavekort – til en du holder af!

Fødselsdag, jubilæum, bryllup, konfirmation, julegave eller bare fordi… – glæd en du holder af med et gavekort til Roskilde Handel. Når du modtager dit gavekort, er det lagt i et flot omslag, hvor du kan skrive en personlig hilsen. 

Seneste Aktivitetsindlæg

Parkering i roskilde

Du finder mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0