Modtager Roskilde Handel gavekort Modtager gavekort-ikon

NEYE

NEYE kæden består af 42 butikker fordelt over hele Danmark samt en webshop. Vi er markedsleder inden for tasker, rygsække, kufferter og accessories og vi forhandler en lang række internationalt og nationalt anerkendte brands. Der er ca. 350 medarbejdere i kæden og vi i NEYE vil være kendt for det største og bedste udvalg af tasker og accessories inden for fashion, fritid og rejs.

NEYE er fondsejet og NEYE-Fonden giver sit overskud til sygdomsbekæmpende forskning, nærmere bestemt kræftforskning.

I dagens detailhandel er det ikke mange virksomheder, som har en historie, der rækker helt tilbage til 1881. Men i NEYE bliver vi dagligt mindet om vores rødder. Vores hovedkontor ligger stadig i den ejendom på Strøget i København, hvor den første NEYE butik åbnede og alle medarbejdere, uanset om man har sin daglige gang på kontoret, lageret eller i en af vores butikker, arbejder med det overordnede formål at drive butikskæden og skabe overskud, som skal anvendes til kræftforskning i Danmark.

Vores payoff “Tasker med et formål” udtrykker essensen af NEYEs DNA: At uanset hvad du køber i NEYE har det et praktisk formål for dig, men tjener også et vigtigt formål for andre – i kraft af NEYE-Fondens donationer til kræftforskning.

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Neye
Algade 12
4000 Roskilde
46364533
www.neye.dk

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…