Mulligans Irish Pub

The Old Irish Pub værner om stærke værdier, som alle stammer fra den første pub, Mulligans i Roskilde. Med kvalitet, hjemlig atmosfære, mangfoldighed og en vision om, at vi kan levere det samme professionelle produkt uge efter uge, lægger vi grundstammen for Danmarks største pubkæde.

The Old Irish Pub er en pub kombineret med natklub for det modne publikum.

Alle dage er der rig mulighed for at gå på opdagelse i vores store øl-, whisky- og spiritussortiment. Med fokus på sport og venlige relationer skaber vi rammerne for en hyggelig aften med vennerne til en god fodboldkamp på storskærm.

Desuden flyver vi hver weekend livemusikere ind fra England og Irland – for at give vores gæster den mest autentiske oplevelse. Når vi rammer nattetimerne, gearer vi festen op. Her hopper vores DJ nemlig på scenen. Med et repertiore, der strækker sig fra de gode gamle 80’er og 90’er klassikere, til nye radiohits, vil dansegulvet suse af nostalgiske minder.

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Mulligan´s Irish Pub
Hestetorvet 1
4000 Roskilde

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…