Kom med i Roskilde handel:

Bliv en del af fællesskabet, og få glæde af de mange fordele det bringer.

Herunder kan du se hvad du får ud af dit medlemskab.

Medlemskab overblik:

Gavekort:
Som medlem af Roskilde Handel kan du indløse det populære gavekort til medlemmerne af Roskilde Handel. Det er en god mulighed for at  for at vise din butik frem for nye, potentielle kunder. 

Læs mere om gavekortet her.

Mere ud af de sociale medier:
Som medlem af Roskilde Handel, har du mulighed for at få delt nogle af dine opslag på Roskilde Handels Facebook og Instagram side, og nå ud til mange flere.  Tag @roskildehandel på dit opslag – så deler vi det.

Det er ikke alle opslag vi når at dele – men vi prøver at nå alle dem vi kan 🙂

Typer af opslag vi deler: Stemning, nyheder, events, dagligdagen i butikken, ledige jobs  o.lign. spørg os hvis du er i tvivl 🙂

Vi deler ikke:  tilbud, prisopslag, opslag af privat/personlig karakter

Grafik & billedbank:

Vi har også lavet en grafik pakke, som du som medlem får adgang til at bruge på dine opslag på dine sociale medier og hjemmeside. Det er opslag der handler om at være lokal butik – og om at støtte de lokale butikker.

Vidensportal:
Som en del af dit medlemsskab kan du få inspiration, ny viden og nye værktøjer i dit daglige arbejde med butikken i vores online bibliotekssal der er spækket med vigtig viden og inspiration til vores medlemmer (åbner i februar 2023)

Her har du mulighed for at hente inspiration og kompetencer indenfor emner som salg, butiksindretning, sociale medier,  kundeloyalitet, lokalt engagement, bæredygtighed – og vi vil altid gerne høre dine forslag til emner der skal med.

Månedens fokusbutikker:
Hver måned besøger præsenterer vi 2 butikker frem – hvis der er nye medlemmer, er det een af dem vi  viser frem – den anden er et eksisterende medlem.  (LINK)

Ledige jobs

Har du et ledigt job i butikken, kan du synliggøre det på Roskilde Handels hjemmeside og på vores sociale medier.  (LINK)

Lokalt engagement:
Når du er medlem af Roskilde Handel er du en del af et fællesskab der arbejder for at skabe de bedste vilkår for at drive butik og virksomhed i Roskilde. Som medlem er du også med til at sikre at vi bliver ved med at have et alsidigt og sundt handelsliv – og sikre at Roskilde bliver ved med at være et godt sted at være.

Dine idéer:

Vi vil altid gerne høre dine tanker og ideer – og få inspiration og viden fra dig til hvordan vi sammen kan gøre både Roskilde Handel, butikkerne og medlemskabet bedre!

 LOGIN til medlemsfordelene (Åbner februar 2023)

HØR MERE om at blive medlem info@roskildehandel.dk

Kom med i Roskilde Handel!

Bliv en del af Roskilde Handel og vær med til at udvikle og støtte din bymidte!

 

Roskilde Handels fokusområder:

N

Gode rammevilkår til handlen

Som forening deltager vi på vegne af medlemmerne blandt andet i det politiske liv, for at skabe de bedst mulige vilkår for at drive handel i Roskilde.

N

Aktiviteter & events

Vi laver vedkommende og attraktive aktiviteter i byen. Aktiviteter der skaber relationer, sammenhold og kundetrafik i bymidten.

N

Markedsføring og synlighed

Roskilde Handel markedsfører og synliggør butikker og bymidte i de lokale aviser, på de sociale medier og lignende relevante steder.

l

Bliv medlem

Det koster fra 349,00 i kvartalet om måneden at være medlem.

Send en mail til info@roskildehandel.dk hvis du vil meldes ind, og have adgang til alle fordelene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen 🙂

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0