Juletræstænding

Juletræstænding lørdag d. 24. november

Julen er også lysenes fest – og det hele begynder med at julelysene i Roskilde og Stændertorvets smukke træ skal tændes. Som altid er det den sidste lørdag i november at Roskilde Handel arrangerer juletræstænding og vi glæder os til en hyggelig lørdag eftermiddag med masser af glade og forventningsfulde børn og barnlige sjæle.

Lørdag middag kører den gamle, smukke brandbil rundt i byens gader med musik og julestemning. Senere vil samme brandbil fragte julemanden helt op til toppen af Stændertorvets store juletræ, hvor han sammen med borgmester Joy Mogensen vil tænde træets julelys – og samtidig også hele byens julebelysning. Der vil være musik og masser af julesange, overraskelser og meget mere fra scenen på torvet fra kl. 16.

PROGRAM

14.00  Den gamle stigevogn kører gennem byen med nisser, sang og musik.
16.00  Roskilde Garden underholder på scenen sammen med All-stars nisser,
Minikoret, All Starz og Sing It.

16.25  Borgmester Joy Mogensen holder tale og tæller ned til at tænde træet
sammen med julemanden.
Samtidig tænder vi hele Roskildes smukke julebelysning.


Når træet er tændt runder Roskilde Garden eftermiddagen festligt af.

Konferencier: Gammelfar – kendt fra youtube

Roskilde Handel glæder sig til at skyde julen i gang med jer alle!

Så er den ikoniske Coca-Colajulelastbil igen i Danmark for at sprede juleglæde. Den verdenskendte rød-hvide julelastbil besøger Roskilde på lørdag kl. 14-18. Kom forbi Stændertorvet og og oplev det hyggeligt og nostalgisk juleunivers.

Psst… der er gratis cola til alle!

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort - til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker - køb dit gavekort her...