Juletræstænding i Roskilde

Juletræstænding fredag d. 17. november 2023

Julen er også lysenes fest – og det hele begynder med at julelysene i Roskilde og Stændertorvets smukke træ skal tændes. Roskilde Handel arrangerer juletræstænding og vi ser altid frem mod en hyggelig eftermiddag med masser af glade og forventningsfulde børn og barnlige sjæle.

Vi glæder os til at skyde julen 2023 i gang:

Fredag d. 17. november tændes julens smukke belysning i Roskildes gader.
Det hele begynder med at den gamle, smukke brandbil kører rundt i byens gader med musik og julestemning. Senere vil samme brandbil fragte julemanden helt op til toppen af Stændertorvets store juletræ, hvor han sammen med Roskildes borgmester vil tænde træets julelys – og samtidig også hele byens julebelysning.

Der vil være musik og masser af julesange, overraskelser og meget mere fra scenen på torvet fra kl. 16.30

Programmet for Juletræstænding fredag d. 17. november 2023:

16.30: Roskilde Garden

16.55: Borgmester Tomas Breddam har brug for hjælp til at tælle ned så julemanden kan tænde træet langt oppe fra sin stige

17.00: Jumpin’ Jacks skyder julen igang med deres allerbedste juleshow!

Roskilde Handel glæder sig til at skyde julen i gang med jer alle!

 

I 2022 var det første gang vi ville forsøge at holde vores juletræstænding en fredag eftermiddag. Det gjorde vi for at imødekomme mange ønsker fra vores medlemsbutikker de seneste par år og så skulle det prøves af. Heldigvis, og trods vigtige VM-kvindehåndbold kampe var Stændertorvet fyldt til bristepunktet med børn og voksne!
Efter et par år uden større arrangementer pga Corona, var det skønt igen at kunne afholde den tradiotionsrige juletræstænding i Roskilde.

I 2019 var op mod 5000 Roskilde-borgere kommet til Stændertorvet på denne iskolde, solbeskinnede lørdag og stemningen var i top mens musikken underholdte og børn og barnlige sjæle glædede sig til julemanden tog mod toppen af torvets smukke juletræ.
Det er også herfra det smukke billede stammer.

📸 Lars Elmsted, Roskilde Kommune

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten

gavekort roskilde handel

Gavekort – til en du holder af!

Fødselsdag, jubilæum, bryllup, konfirmation, julegave eller bare fordi… – glæd en du holder af med et gavekort til Roskilde Handel. Når du modtager dit gavekort, er det lagt i en flot gaveæske, hvor du kan skrive en personlig hilsen. Derudover medfølger omslag til gavekortet, hvor der kan føres regnskab over forbrug.
Seneste Aktivitetsindlæg

Parkering i roskilde

Du finder mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0