Handlens Dag

Handlens Dag i Roskilde

Handlens Dag i Roskilde

 

MERE SAMARBEJDE, SAMMENHÆNG OG SAMSKABELSE! 🙌
 
Det var blandt de vigtige pointer under Handlens Dag d. 29. september 2022, hvor Roskildes borgere, politikere og handelsliv sammen med forskere og organisationer drøftede udviklingen af ’Roskilde som fremtidig handelsby og oplevelsesdestination.
 
Dagen bød på ti spændende debatter, der med hver sit fokus satte spot på, hvordan det lokale handelsliv kan trives – nu og i fremtiden.
 
For hvordan skal fremtidens butik se ud? Hvordan gør butikkerne bæredygtighed til en god forretning? Hvordan får man events, kulturliv og andre bydele til at spille sammen med butikslivet for at gøre byen mere attraktiv?
 
Og hvordan ”tænker vi hinanden store”?
 
Hver især vigtige emner for, at vores lokale handelsliv rustes til fremtiden, hvor Roskilde fortsat skal være den førende handels- og oplevelsesdestination på Sjælland uden for København.
 
Vi har fået mange gode indspark og konkrete idéer til indsatser, der kan styrke Roskilde som handelsby – også fra de unge, hvor to erhvervsøkonomiklasser fra Roskilde Gymnasium kom med idéer til udvikling af Roskildes bymidte, så den er mere attraktiv for de unge.
 
Stor tak til alle medlemmer, paneldeltagere og fremmødte for at gøre dette års Handlens Dag til en succes! 👏😊
 

Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten

gavekort roskilde handel

Gavekort – til en du holder af!

Fødselsdag, jubilæum, bryllup, konfirmation, julegave eller bare fordi… – glæd en du holder af med et gavekort til Roskilde Handel. Når du modtager dit gavekort, er det lagt i en flot gaveæske, hvor du kan skrive en personlig hilsen. Derudover medfølger omslag til gavekortet, hvor der kan føres regnskab over forbrug.
Seneste Aktivitetsindlæg

Parkering i roskilde

Du finder mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0