Nellemann A/S

Nellemann A/S Roskilde

Nellemann er en bilforretning ud over det sædvanlige. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række forskellige muligheder, og vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. Vi lægger stor vægt på, at vore medarbejdere yder en god service.

Det er grundlaget for, at du som kunde kan komme igen hos os, og til stadighed kan være tryg og tilfreds.

Det er uanset om du ser efter ny eller brugt bil, om du har din bil til service eller om du blot mangler en reservedel, ekstraudstyr eller råd og vejledning om din bil.

At vi har kunnet være toneangivende i så mange år har sin begrundelse i, at virksomheden gennem årene har forstået at forny sig, når omstændighederne krævede det. Der skal nytænkning til og en konstant vilje til at lade sig forandre, hvis man vil præge udviklingen. Forbrugeren ønsker valgfrihed, og det skal være nemt at sammenligne bilmærker og fordele så overblikket bevares. Det er, efter vor mening, optimale kår for bilhandel.

Desuden tilbyder vi en lang række services, for blot at nævnte et par eksempler: dækhotel, undervognsbehandling, glasservice & rudeskift, bilsyn og bilpleje.

Bilhuset i Roskilde beskæftiger i dag ca. 45 engagerede og dygtige medarbejdere på mere end 4.000 kvm., som tilsammen giver dig den bedste service. Prioriteringen af høj kvalitet og kundetilfredshed er to bærende fundamenter i vores virksomhed. Vi lytter til dit behov og løser det – har vi ikke det du søger, skaffer vi det!

 

Betonvej 1
4000 Roskilde
46755124
www.nellemann.dk

Nellemann A/S

Betonvej 1

4000
Roskilde
åbningstider roskilde butikker

Parkering i roskilde

Du finder mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0