Arne Stubbe Automobiler A/S

Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 60 års erfaring, som i dag ejes og drives af tre generationer af Stubbe-familien. Arne Stubbe Automobiler A/S er et autoriseret værksted og forhandler af bilmærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vi har forhandlet Toyota i mere end 40 år fordelt på vores to afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde – senere blev kom mærkerne Renault og Dacia til.

Hos Arne Stubbe Automobiler tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler. Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søgers.

Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet på vores mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder.

Arne Stubbe Automobiler A/S’ måske største styrke er vores medarbejderne – ca. halvdelen af de godt 100 medarbejdere har arbejdet i virksomheden i mere end 10 år. Det gør, at vores gæster kender medarbejderne fra det ene besøg til det næste, og at vi kan give dem en tryg og god oplevelse.

Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!

Arne Stubbe Automobiler i Roskilde
Arne Stubbe Automobiler A/S

Betonvej 2

4000
Roskilde
åbningstider roskilde butikker

Parkering i roskilde

Du finder mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0