Modtager Roskilde Handel gavekort Modtager gavekort-ikon

Bisque Porcelænscaféen

Bisque Porcelænscafeen er en hyggelig aktivitetscafe for børn og voksne. Her kan I komme alene, sammen med børn, familie, veninder, arbejdskolleger m.fl og male jeres eget krus, skål, tallerken, vase, figur eller vælge blandt meget andet porcelæn.

I cafeen kan du hygge dig alene eller sammen med dine kære, veninder eller kolleger. Du kan også afholde arrangementer for din virksomhed da Bisque også afholder mange firmaarrangementer.

I Porcelænscaféen kan du male personlige gaver, afholde fødselsdage, mærkedage, polterabends, babyshowers, kærestedag, surprise m.m.komme med  og vi er altid åbne for dialog om nye samarbejder, nye ideer og sjove arrangementer.

Slip din indre farveglæde løs og nyd et par timer, hvor du kan male, grine, være koncentreret og impulsiv.

Mens du er kreativ kan du nyde en dejlig kop kaffe, the, varm chokolade, økologiske drikke og lidt til den søde tand.

Bisque Porcelænscaféen er medlem af Roskilde Handel – en sammenslutning af virksomheder i Roskilde og omegn, der i fællesskab støtter op om handel og erhverv i Roskilde-området.

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Bisque Porcelænscaféen
Sortebrødrestræde 2
4000 Roskilde
42745550
www.bisque.dk

 

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…