Roskilde Unplugged 2020
Roskilde Unplugged

Hvis du ikke skulle have bemærket det, så er Roskilde Festival blevet skudt i gang ude på dyrskuepladsen igen. Meeeen, det er ikke den eneste musikfestival i år som har bragt liv til byen.Her kan du nemlig se video fra byfestivalen Roskilde Unplugged 2017, som vi arrangerede sammen med blandt andre INSP Sound. Festivallen havde 40 kunstnere og mere end 10 scener spredt ud over hele byen med alt fra rock til jazz på programmet.Vi glæder os allerede til næste år - og god festival til jer alle sammen!Ekstra tak til Caseus ost og delikatesser, Gimle INSP, Kaffeekspressen., Paperboy Roskilde, Raadhuskælderen, Roskilde Avis samt Wagner Roskilde for støtte til videoproduktion samt koncerter.

Slået op af Roskilde Handel i Mandag den 26. juni 2017

Roskilde Unplugged 2020

Roskilde Unplugged fylder endnu engang byen med liv fredag den 1. maj  

For sjette gang løber Roskilde Unplugged Festival af stablen og fylder gårde, hvælvinger, gader og stræder med liv og musik. 

Roskilde Handel arrangerer Roskildes andenstørste festival i samarbejde med kulturhuset INSP! fredag d. 1. maj.

Byen fyldes af musik i gaderne fra k. 17-22 fredag aften.

Butikkerne holder Open By Night frem til kl. 21 fredag – så der er liv i byen hele aftenen!

Roskilde Unplugged er en musikfestival i øjenhøjde, som skabes i et nyt og meget unikt samarbejde mellem erhvervs- og foreningslivet. Roskildes byrum indtages på nye måder, når der spilles koncerter i porthvælvinger, tage, gårde, butikker, gader og stræder.

Hele programmet vil blive offentliggjort snarest her.

Mens du glæder dig kan du se sidste års imponerende bandprogram her: roskildeunplugged.dk

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort - til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker - køb dit gavekort her...