Roskilde Kunstforening

Roskilde Kunstforening er en af landets ældste kunstforeninger (stiftet i 1940), men stadig en af de mest dynamiske kunstforeninger. Foreningen har til huse i “Palæfløjen” – en fløj af det majestætiske Kongelige Palæ fra 1735, der ligger midt i Roskilde.

Med over 700 medlemmer er det også en af landets største. Af de årlige tilbagevendende aktiviteter er de 7 til 8 udstillinger naturligvis det vigtigste.

Ud over udstillingerne har arrangeres et stort antal arrangementer: bl.a. kunstneraftener, litterære saloner, foredragsrækker, kunstrejser.

Roskilde Kunstforening er også en aktiv samarbejdspartner i byen da den er en del af Kulturstrøget og også samarbejder med Musikforeningen om koncerter bl.a. i Palæhaven og med Teaterforeningen om Opera i Roskilde. Desuden er indgået en aftale med RO’s Torv om hver måned at arrangere “Månedens Kunstner”. Roskilde Kunstforening står ligeledes for at vælge det kunstværk, der skal gives i forbindelse med den årlige “Erhvervspris. Dette blot et udsnit af foreningens aktiviteter.

Kunstforeningen tilbyder:

  • Lukkede rundvisninger under udstillinger
  • Leje af vore fantastiske lokaler til arrangementer
  • Erhvervsmedlemskaber
  • Foreningen står også meget gerne til rådighed med hensyn til hjælp til anskaffelse af udsmykning til en virksomhed.

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Roskilde Kunstforening
Palæfløjen, Stændertorvet 3C
4000 Roskilde
46321470
www.roskildekunstforening.dk

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…