Roskilde Kongres- og Idrætscenter

Roskilde Kongrescenter

ROSKILDE KONGRES- & IDRÆTSCENTER er en populær venue med 750 gratis p-pladser og i alt 13.500 fleksible m2 dedikeret til kultur, idræt og erhverv. Roskildes store multihus fungerer samtidig som Region Sjællands største musik-, konference- og messested med mere end 300 events og 600.000 besøgende årligt.

Vi har faciliteter og knowhow til alle typer oplevelser og skræddersyr arrangementer og events til både virksomheder og private selskaber. Vores lokaler og sale kan kombineres på et væld af måder, så du kan nemt skabe en helt unik oplevelse for dine kunder, ansatte eller gæster.

Kontakt RKIC for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med messer, udstillinger, stævner, turneringer, konferencer, møder, koncerter, foredrag og fester.

 

Roskilde Kongrescenter er medlem af Roskilde Handel – en sammenslutning af virksomheder i Roskilde og omegn, der i fællesskab støtter op om handel og erhverv i Roskilde-området.

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Roskilde Kongrescenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde
46354072
www.roskildekongrescenter.dk

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…