Frisør Stender

Leder du efter en frisør Roskilde, der kan levere et suverænt stykke håndarbejde, uagtet om du har langt, mellemlangt eller kort hår? Så er Frisørkæden Stender et oplagt valg, eftersom du her er garanteret en kvalitets klipning. Uanset om du blot skal have klippet spidserne eller igennem den helt store tur, så kan vores dybt professionelle frisører hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring indenfor frisørfaget, hvorfor du kan regne med en succesrig klipning hver eneste gang. Hos Frisør Stender kan vi klare såvel dame- som herreklip.

Herudover kan vi også sagtens klare en børneklipning, hvis hele familien skal en tur under saksen.

Børneklip gælder til og med 12 år.

Udover dame-, herre- og børneklip så kan vi også være behjælpelige med: – Toning – Farvning – Striber i hætte – Stanniol striber – Bryn og vipper – Makeup Og meget, meget mere. Vi er altså ikke ’kun’ en frisørsalon, men kan også klare mange andre skønhedsopgaver, der kan give dig en stærkere fremtoning.

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Frisør Stender
Algade 18
4000 Roskilde
46321018

 

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…