EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech er beliggende i hjertet af Roskilde. Vi er en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmægler med mere end 55 boligbutikker og erhvervscentre fordelt over hele landet. Det betyder for dig som boligsælger, at vi arbejder på tværs af landsdelene for at finde den nye ejer til din ejendom. Bor du i Roskilde og gerne vil flytte til en anden kommune, kan vi også hjælpe dig med at blive skrevet op hos vores kollegaer rundt om i landet.

I Roskilde er vi et meget dynamisk team – vores kunder er altid i centrum. Vores værdier er flid, etik og godt købmandsskab og hos os, er du altid velkommen til at kigge forbi til uforpligtende snak om boligmarkedet, både når du overvejer at købe eller sælge.

Vi glæder os meget til at møde dig, kig endelig forbi – vi har næsten altid kaffe på kanden og ellers kan vi hurtigt lave det.

Vi er tilgængelige alle ugens dage hele året rundt på telefonen.

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

EDC-Poul Erik Bech
Skomagergade 21
4000 Roskilde
46367500
www.edc.dk

 

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…