Digitalisering i detailhandlen

Kursus, netværk og 1:1 sparring for Roskilde detailhandel 

I samarbejde med Roskilde Handelsskole kan Roskilde Hende nu tilbyde kurset ‘Digitaliesring i detail’ der henvender sig til dig som butiksejer eller nøglemedarbejder.

Kodeordene for kurset vil især kredse omkring online markedsføring – og hvordan du med de rette redskaber og kendskab kan styrke din forretning og faktisk øge din omsætning – intet mindre.

Gå ikke glip af den enestående mulighed for at deltage i inspirerende workshops, netværke med andre der ligesom dig brænder for din forretning og ikke mindst 1:1 sparring med eksperter i det online univers.

Vil du vide mere kan du altid kontakte os – eller gå direkte til linket med tilmelding og uddybende plan for hele forløbet

Kurset i Digitalisering i detail tager udgangspunkt i dig og du kan arbejde med dine problematikker, du bliver tryg i den digitale omstilling, det foregår her i Roskilde og du får målrettet sparring med dygtige konsulenter.

 

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort - til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker - køb dit gavekort her...