Comwell i Roskilde

Comwell Roskilde ligger ved Roskilde Fjord med smuk udsigt over vandet. Hotellet har de perfekte rammer for møder, konferencer, selskaber eller en weekendtur.

På Comwell i Roskilde kan du nyde udsigten fra de hyggeligt, moderne indrettede værelser, til enten Roskilde Fjord eller grønne områder. Værelserne er alle holdt i lyse og nordiske farver.

I hotellets restauranter er maden et kapitel for sig selv. Køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke, står for at sammensætte de helt rigtige frokost- og middagsretter.

De nyrenoverede restauranter byder velkomne både til frokost og aften hvor køkkenet byder på lækre nordisk inspirerede retter med stor respekt for sæsonerne. Her benyttes fortrinsvis de bedste økologiske landmænd i nærområdet, ligesom der serveres gris og kalv fra Grambogård, der har dyrevelfærd i højsædet. Er der fisk på menuen, er det friskfanget og kystnært fiskeri fra Strandby.

Hvis vejret viser sig fra den smukkeste side kan man nyde sin middag på en af de mange skønne terrasser.

Restauranten er åben fra mandag til lørdag kl. 18.00-21.00.
Der tages forbehold for ændringer og eventuelle lukkedage.

Gavekort Roskilde Handel ikon Gavekort – til en du holder af! Med et gavekort til Roskilde Handel er det nemt at handle i mange af vores medlemsbutikker – køb dit gavekort her…

Comwell Roskilde
Vestre Kirkevej 12
4000 Roskilde
46 32 31 31
www.comwellroskilde.dk

 

 

kort-ikon Mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten – klik her…