Roskilde Kunstforening

Roskilde Kunstforening er en af landets ældste kunstforeninger (stiftet i 1940), men stadig en af de mest dynamiske kunstforeninger. Foreningen har til huse i “Palæfløjen” – en fløj af det majestætiske Kongelige Palæ fra 1735, der ligger midt i Roskilde.

Med over 700 medlemmer er det også en af landets største. Af de årlige tilbagevendende aktiviteter er de 7 til 8 udstillinger naturligvis det vigtigste.

Ud over udstillingerne har arrangeres et stort antal arrangementer: bl.a. kunstneraftener, litterære saloner, foredragsrækker, kunstrejser.

Roskilde Kunstforening er også en aktiv samarbejdspartner i byen da den er en del af Kulturstrøget og også samarbejder med Musikforeningen om koncerter bl.a. i Palæhaven og med Teaterforeningen om Opera i Roskilde. Desuden er indgået en aftale med RO’s Torv om hver måned at arrangere “Månedens Kunstner”. Roskilde Kunstforening står ligeledes for at vælge det kunstværk, der skal gives i forbindelse med den årlige “Erhvervspris. Dette blot et udsnit af foreningens aktiviteter.

Kunstforeningen tilbyder:

  • Lukkede rundvisninger under udstillinger
  • Leje af vore fantastiske lokaler til arrangementer
  • Erhvervsmedlemskaber
  • Foreningen står også meget gerne til rådighed med hensyn til hjælp til anskaffelse af udsmykning til en virksomhed.

Palæfløjen, Stændertorvet 3C
4000 Roskilde
46321470
www.roskildekunstforening.dk

Roskilde Kunstforening

Palæfløjen, Stændertorvet 3C

4000
Roskilde
åbningstider roskilde butikker

Parkering i roskilde

Du finder mere end 2000 gratis p-pladser i og omkring bymidten.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0